Kotipalvelu TopAkka 
Hyvin hoidettu koti hoitaa asujaansa. Anna meidän hoitaa kotiasi.
   Koti      Tietoja meistä

Kotipalvelu TopAkka on vuonna 2012 perustettu yhden naisen kotipalveluyritys. Toimialue on pääkaupunkiseutu ja erikseen sovittaessa myös kehyskunnat.

Palvelu on keskittynyt ensisijaisesti ikäihmisten kotipalveluun, joiden avulla helpotetaan kotona asumista sekä edistetään ikäihmisen henkistä ja fyysistä toimintakykyä. Ensisijainen tavoite on huolehtia, varmistaa ja hoitaa kodin arkea sekä siihen liittyviä askareita niin, että kotona asuminen voi jatkua mahdollisimman pitkään. Palvelun laadun takaa alan koulutus ja vankka kokemus ja kiinnostus kotiin sekä siellä viihtymiseen liittyviin asioihin jo ajalta ennen yrityksen perustamista.

Katso kohdasta Palvelut TopAkan palvelukonsepti, jonka tehtäväkokonaisuuksia yhdistelemällä muokataan kunkin asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukainen palvelupaketti. 

Kotitalousvähennys ja palvelun arvonlisäverottomuus

Asiakkaalla on oikeus kotitalousvähennykseen. Vuonna 2014 vähennyksen suuruus on 45 % / vuosi, omavastuu 100eur / vuosi. Maksimivähennys on 2400 eur / puoliso / vuosi.

Kotityöpalvelu voi olla arvonlisäverotonta sosiaalihuoltoon oikeutetulle asiakkaalle. Toiminta on silloin sosiaaliviranomaisen valvomaa, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että TopAkka tekee ilmoituksen toiminnastaan siihen kuntaan, missä palvelutyö tehdään. Arvonlisäverottomuus edellyttää myös kirjallista palvelusuunnitelmaa ja -sopimusta asiakkaan kanssa sekä asiakaskohtaista omavalvontasuunnitelman ylläpitoa. Näistä sosiaalihuoltoon liittyvistä palveluista TopAkalla on kokemusta Helsingin ja Vantaan kaupungeissa. Asiakkaalla on oikeus kotitalousvähennykseen niissäkin tapauksissa, joissa palvelu on arvonlisäverotonta.

Hinnat ja palveluajat

Kotipalvelu TopAkka palvelee asiakkaitaan arkisin ma – pe klo 9.00 – 16.00 tai sopimuksen mukaan. Minimipalveluaika per asiakas on 3 tuntia kerrallaan.

Palvelumaksu on 30 euroa / tunti + ALV 24%.